Wygląd:Przezroczysta ciecz
Nazwa INCI:PEG-10 Dimethicone
Skuteczna kompozycja:99,90%
Wygląd:Przezroczysta ciecz
Nr CAS:68937-54-2
Ciężar właściwy (25 ℃):1.046
Wygląd:bezbarwny przezroczysty
Nr CAS:68937-54-2
Ciężar właściwy (25 ℃):1.046
Wygląd:Przezroczysta ciecz
Nazwa INCI:PEG-10 Dimethicone
Współczynnik załamania światła:1.452
Wygląd:Przezroczysta ciecz
Nazwa INCI:PEG-10 Dimethicone
Współczynnik załamania światła:1.452
Wygląd:Przezroczysta ciecz
Nr CAS:68937-54-2
Ciężar właściwy (25 ℃):1.046
Klasyfikacja:Surowiec kosmetyczny
Inna nazwa:Płyn polieterowo-silikonowy
Wygląd:Przezroczysta ciecz
Klasyfikacja:Surowiec kosmetyczny
Inna nazwa:Płyn polieterowo-silikonowy
Wygląd:bezbarwny przezroczysty
Klasyfikacja:Surowiec kosmetyczny
Inna nazwa:Zmodyfikowany olej silikonowy rozpuszczalności w wodzie
Wygląd:Przezroczysta ciecz
Klasyfikacja:Płyn polieterowo-silikonowy
Nazwa INCI:PEG-10 Dimethicone
Wygląd:Przezroczysta ciecz
Klasyfikacja:Surowiec kosmetyczny
Nazwa INCI:PEG-10 Dimethicone
Wygląd:bezbarwny przezroczysty
Nazwa INCI:PEG-10 Dimethicone
Wygląd:Przezroczysta ciecz
Nr EINECS:Nie dotyczy