Czystość:≥99,9%
Typ:Surowiec kosmetyczny
Stosowanie w Fundacji:Tak
Lepkość (25 ℃, MPA · s):2.5-5.0
Zapach:bezwonny
Czystość:≥99,9%
Wygląd:Czysty, bezbarwny płyn
Inna nazwa:Kaprylowy olej silikonowy
Czystość:≥99,9%
Współczynnik załamania światła:1.41-1.42
Gęstość względna (25 ℃):0,83-0,84
Lepkość (25 ℃, MPA · s):2.5-5.0
Lepkość (25 ℃, MPA · s):2.5-5.0
Współczynnik załamania światła:1.41-1.42
Inna nazwa:Kaprylowy olej silikonowy
Aplikacja:Produkty do pielęgnacji skóry, produkt do makijażu
Inna nazwa:Kaprylowy olej silikonowy
Einecs nr:241-881-3
Aplikacja:Produkty do pielęgnacji skóry, produkt do makijażu
Grawitacja właściwa (25 ℃):0,83-0,84
Zapach:bezwonny
Wygląd:Czysty, bezbarwny płyn
Stosowanie w pielęgnacji skóry:Tak
Grawitacja właściwa (25 ℃):0,83-0,84
Einecs nr:241-881-3
Czystość:≥99,9%
Wygląd:Czysty, bezbarwny płyn
Typ:Surowiec kosmetyczny
Lepkość (25 ℃, MPA · s):2,5-5,0
Gęstość względna (25 ℃):0,83-0,84
Lepkość (25 ℃, MPA · s):3-8
Korzyści:Doskonała kompatybilność, odświeżająca, redukująca tłusta uczucie, doskonałe rozrywki medium
Metody aplikacji:Średnio głosowy wielofunkcyjny olej silikonowy, rozpraszający proszek pigmentowy w produktach makija
Nazwa produktu:Caprylylometikon
Einecs / elins nr:241-881-3
- Nie.:17955-88-3