logo
Wyślij wiadomość
Dom ProduktyCaprylyl Methicone

Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie

Orzecznictwo
Chiny Guangzhou Batai New Material Technology Co., Ltd. Certyfikaty
Chiny Guangzhou Batai New Material Technology Co., Ltd. Certyfikaty
Opinie klientów
Cieszę się, że znajduję dobry materiał z Chin.

—— Imran Ahmed

Żel silikonowy zapewnia gładkość i pudrową konsystencję.

—— JORGE GARDEA

Im Online Czat teraz

Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie

Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie
Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie

Duży Obraz :  Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie

Szczegóły Produktu:
Miejsce pochodzenia: Guangzhou, Chiny
Nazwa handlowa: Batai
Orzecznictwo: TDS, SDS, COA, SGS,
Numer modelu: BT-6034
Zapłata:
Minimalne zamówienie: 25 kg
Szczegóły pakowania: 25 kg na bęben
Czas dostawy: 5-7 dni roboczych po otrzymaniu płatności
Zasady płatności: L/C, T/T, Western Union
Możliwość Supply: 20 ton miesięcznie

Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie

Opis
Nazwa produktu: Caprylylometikon Einecs / elins nr: 241-881-3
- Nie.: 17955-88-3 Wymiar: Przezroczysta ciecz
Ciężar właściwy (25 ℃): 0,83 ~ 0,84 Lepkość (25 ℃, MPA · s): 2,5-5
Współczynnik załamania światła (N/20D): 1.4100 ~ 1,4200 Zastosowanie metykonu kaprylowego: SunCare / Found / Hair Oil / Lipgloss
Cechy: Doskonała kompatybilność / Redusing Sticky Tekstura Próbka: Dostępne
Podkreślić:

Kaprylyl metykon w podstawie

,

Metykon kaprylowy klasy kosmetycznej

,

Kaprylyl metykon o wysokiej czystości

/Sprzedawca metykonu kaprylowego /Sprzedawca metykonu kaprylowego /Sprzedawca metykonu kaprylowego /Sprzedawca metykonu kaprylowego

 

Nazwa INCI: Caprylyl methicone

 

Opis metykonu kaprylowego klasy kosmetycznej

 

Nasz kosmetyczny kaprylyl metykon to wysokiej jakości, wszechstronny składnik na bazie silikonu zaprojektowany specjalnie dla przemysłu kosmetycznego.Jest znany ze swojej doskonałej wydajności i kompatybilności z szeroką gamą preparatów kosmetycznych.

 

 

Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie 0

 

Czy spotkałeś tych wkurzających PROblem przy użyciu metykonu caprylylu?

 

1- Rozpraszanie pigmentu nie jest w porządku?

2- Migracja proszku pigmentowego?

3- Nie ma dobrej rozpuszczalności?

4- Przylepione i tłuste uczucie?

 

Potrzebujesz tylko wielofunkcyjnego oleju silikonowego, aby pomóc ci go rozwiązać!

 

Charakterystyka metykonu kaprylowego

  • Mzmienność stopy procentowej

  • Kompatybilny z szerokim zakresem składników kosmetycznych

  • może rwywoływać napięcie powierzchniowe tłuszczu

  • Oktyl silikonowyxdoskonała rozpraszalność, zmniejszenie lepkości i tłuszczowości oleju roślinnego

 

Kaprylyl metikon Charakterystyka 1: Wolacyjność

 

 

Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie 1

 

Kaprylyl metykon cecha 2: rozpraszalność

 

 

Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie 2

Kaprylyl metikon Charakterystyka 3: Kompatybilność

 

Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie 3

 

Charakterystyka 4: Rozproszenie pigmentu

 

 

Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie 4

 

Kaprylyl metykon Charakterystyka 5: Rozpuszczanie

 

 

Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie 5

 

 

Kaprylyl metykonKorzyści

 

 

Doskonała zgodność

Struktura podwójnej grupy sprawia, że silikon Caprylyl jest kompatybilny nie tylko z olejem silikonowym, ale również z tłuszczem z łańcucha węglowego niepowiązanym z silikonem.Jest dobrym nośnikiem substancji czynnych i innych składników preparatów kosmetycznych.

Odświeżające

Wykazuje lekkość, odświeżanie i łatwe rozprzestrzenianie się ze względu na niską lepkość.

Zmniejszenie uczucia tłuszczu

Może zmniejszać napięcie powierzchniowe innych produktów olejowych, poprawia przeczytelność lepkiego oleju, zmniejsza tłuszcz.

Doskonałe medium rozpraszające

Może zmniejszyć napięcie powierzchniowe innych produktów olejowych, poprawić rozpraszalność lepkiego oleju, zmniejszyć tłuszcz.

 

 

 

Kaprylyl metykonMetody stosowania

 

1.Lotliwość: Olej silikonowy wielofunkcyjny o średniej lotności. @ 90 °C przez 1 godzinę, ilość pozostałości wynosi 81% – oznacza to, że nadaje się do stosowania w kosmetykach kolorowych.W temperaturze pokojowej (~ 25 °C) jest stabilny przechowywany w utwardzonej pojemnicy.

2Proszek pigmentujący rozproszony w produktach kosmetycznych: Uznaje się go za środek rozproszający w formule.

Użyj metody:

a) Mieszanie z proszkiem do barwienia, sprawiające, że proszek został zainfiltrowany przez BT-6034;

b) Homogenizacja mieszalnika;

c) Dodaje się do fazy olejowej w postaci płynu barwnego.

3. Środek rozpuszczalny w formule Sposób stosowania: Dodać do formuły bezpośrednio i zmieszać do równomiernego.

 

Kaprylyl metykonWykorzystanie efektu

 

BT-6034 Kaprylyl metykon szeroko stosowany w filtrach przeciwsłonecznych, kremy BB, kremie CC, kremie do pielęgnacji skóry, esencji, środku do usuwania makijażu, fundacji, ciśnionym proszku, cieniu oczu i szmince itp.

 

Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie 6

 

Informacje o spółce

 

Jako globalny dostawca ogólnych rozwiązań w zakresie silikonu organicznego w kosmetykach, w tym badań i rozwoju, produkcji, marketingu i sprzedaży, Guangzhou Batai New Material Co.,Ltd została założona w 2009 roku, a fabryka podąża za systemem zarządzania ISO 9001:2015 utrzymanie prawidłowej i udanej działalności w celu zapewnienia najwyższej jakości produktów.Batai otrzymał krajowe nagrody innowacji i przedsiębiorczości za wiele patentów na wynalazkiZ własną fabryką o powierzchni 6000 metrów kwadratowych w Guangzhou z zaawansowanym sprzętem, zdolność produkcyjna może spełnić wymagania klientów o skrócenie czasu realizacji krajowych i zagranicznych wymagań,A także laboratorium aplikacji może szybko wchodzić w interakcje z naszymi klientami z praktycznym doświadczeniem przemysłowym i innowacyjną formułąTeraz mamy agencję sprzedaży w Szanghaju w Chinach i dystrybutorów w wielu krajach, aby wspierać naszych klientów.

 

 

Kaprylyl metykon dostawca wysokiej czystości silikon kosmetyczny w podstawie 7

 

 

Szczegóły kontaktu
Guangzhou Batai New Material Technology Co., Ltd.

Osoba kontaktowa: Miss. Glenice

Tel: +86 15766247198

Faks: 86-20-8609-8280

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)